27 Kasım 2014 Perşembe

Satılık Daire Sahibinden Mahmutlar

 


Satılık Daire Sahibinden Mahmutlar


 


Alanya’nın Mahmutlar beldesindeki bu dubleks dairemiz, full eşyalı olarak satışa sunulmaktadır. Gazipaşa hava limanına yalnızca 30 km uzaklıkta bulunan bu dubleksimizin Antalya hava limanına uzaklığı ise 135 km’dir. Toplu taşıma araçlarının geçiş noktalarının tam ortasında bulunan bu dairemize ulaşmak çok kolay. Alışveriş merkezlerine ve Cafe & bar gibi farklı sosyal ve günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız yerlere de sadece bir kaç adım uzaklıktadır.


Satılık Daire Sahibinden Mahmutlar


Dairemiz toplam 180 metre büyükte biri teras olmak üzere 2 adet büyük balkonu bulunmaktadır. isterseniz Terasdaki şezlongunuzda güneşlenin, isterseniz de alt kattaki balkonunuzdan deniz manzarası eşliğinde çay kahve keyfi yapın.


Satılık Daire Sahibinden Alanya


Tercih sizin. Dairemiz 4 oda 1 salondur. Dairemiz eşyaları yeni alınmış gibi sağlam ve temizdir. Bu dubleksimizi satın aldığınızda ekstra hiç birşey satın almaya gerek olmadan daireye taşınıp günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.


 


Plaja da yalnızca 200 metre uzaklıkta olan bu dubleksimizi . Bu fiyata; eşyaları, odaların kullanım kolaylığı, merkezi konumu, plaja yakınlığı ve manzarası ile garanti veriyoruz.



Satılık Daire Sahibinden Mahmutlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder